Vi er rigtig stolte af at præsentere det nye freelanceren.dk som det altid har været meningen at det skulle være. Det har været mange år undervejs, idéen har fulgt os længe og vi har snakket og endda forsøgt lidt men det er først nu at vi har taget den tid og lavet alt det arbejde der skulle til for at gøre freelanceren.dk til en realitet.

Vi har også oprustet seriøst på freelance fronten og vi er ikke færdige endnu. Vi har samlet en større gruppe end vi nogensinde har haft. Dygtige erfarne kræfter som har svævet rundt i vores netværk, folk vi kendte, nogen vi havde hørt om og dem vi har fået anbefalet og mødt. Det er alle freelancere der sætter en ære i at levere kvalitet og yde en stor service og krydret med at de er rare mennesker også, så kan du booke en af os med ro i maven. Din opgave vil blive løst tilfredsstillende – med garanti.

Samlet set er freelanceren.dk måske det stærkeste freelance netværk i København. Vores individuelle netværk lagt sammen giver et stort og stærkt forgrenet træ. Kender du ikke til os i forvejen så kender du helt sikkert en der gør.

Der er helt sikkert mange freelancere, der gerne vil være med – det kan vi konkludere på interessen omkring facebook siden, men det er svært at gennemskue hvor dygtige folk er og derfor er det nødvendigt, at vi får en anbefaling samt holder en samtale med folk før man kan blive optaget i netværket. Det er meget vigtig for os at vi til hver en tid kan anbefale freelanceren.dk i vores netværk og det er personerne der gør freelanceren.dk stærk. Der vil med garanti være nogle, der burde være med, men som ikke er her endnu og så er det jo bare om at gå ind på sitet og anbefale dem. Du kan være med til at gøre freelanceren.dk endnu bedre.

Når du booker en freelancer herfra skal du ikke gennem en mellemmand, men blot finde freelancernes individuelle kontaktinformationer og tale direkte med dem. Freelanceren er blot en træfsikker portal skabt af et eksisterende netværk af samarbejdende freelancere og der er ikke nogen stråmand, der tjener penge på din bookning.

Til sidst vil vi bare byde velkommen til freelanceren.dk – et site der har været længe undervejs og som er skabt for at yde en bedre service for freelancernes kunder. Så skynd dig at sprede ordet og dele vores site – det bliver vi vildt glade for.

Kærlig hilsen

Freelancerne