hogan outlet scarpe hogan uomo hogan outlet online outlet hogan hogan rebel uomo hogan interactive uomo outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan uomo hogan scarpe uomo hogan scarpe outlet scarpe uomo hogan hogan uomo 2014
Om Freelanceren | Freelanceren

Om freelanceren

Netværket Freelanceren har eksisteret siden 1998 blandt en lille gruppe rentegnere, men siden hen begyndte det at inkludere andre freelancere som illustratorer, tekstforfattere og artdirectors i reklame- og designbranchen. Men nu tar vi et stort skridt med det nye website og nye stærke freelancere i netværket.

Freelancerne på Freelanceren.dk er alle super dygtige i hver deres profession og er erfarne freelancere med godt netværk som alle er blevet anbefalet af andre medlemmer af netværket eller fra bureauer.
De er alle nøje valgt ud da det er vigtigt for os freelancere at have nogle vi kan anbefale med ro i sjælen, dygtige folk som samtidig er dejlige mennesker.

Freelanceren.dk er udelukkende en oversigt over sikre kort på hånden – erfarne freelancere du trygt kan booke. Du skal ikke kontakte en mellemmand og der er ingen der tjener penge på din bookning af en freelancer. Du tager direkte kontakt til den freelancer du ønsker at booke via deres individuelle kontaktinformationer på deres profiler.

Du kan følge os på facebook.com/freelanceren eller på twitter @freelanceren_dk samt vores nyhedsblog på sitet. God freelance jagt!

Skriv til os

Vi hører gerne fra dig - brug formularen for at sende os en besked.